Hírek

Karácsonyi adománygyűjtés 3500 önkéntes részvételével

2013.11.22

Karácsonyi adománygyűjtésünk keretén belül ma 15 és 20 óra között és holnap 8 és 19 óra között fogadjuk a lakosság élelmiszer-adományait, országszerte 137 településen. Az akcióban az Auchan, a Metro, a Penny Market és a Tesco üzletláncok 256 áruházában várjuk a felajánlásokat, elsősorban a karácsonyi sütés-főzéshez felhasználható tartós élelmiszereket.

Célunk, hogy a két nap eredményeként a tavalyi, nagyjából 15 ezret is meghaladja a rászoruló családok részére összeállított ajándékcsomagok száma.

A CIB Bank főtámogatásával megvalósuló akció lebonyolításában körülbelül 3500 önkéntes vesz részt, köztük a CIB mintegy 300 munkatársa. A kezdeményezéshez a több ezer önkéntes mellett idén is csatlakoznak hazai hírességek: Jakupcsek Gabriella, Péterfy Bori, Pokorny Lia, Somogyi Zoltán és Szalóki Ági mellett Szekeres Nóra támogatja a gyűjtést.

Az összegyűjtött adományokat karitatív szervezetek közreműködésével, a gyűjtések helyszínének közelében élő rászoruló családoknak juttatjuk el még karácsony előtt.


ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!