KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Együnk Egymásért!
Főoldal / Szervezeteknek / Aktuális pályázatok / Élelmiszerbank adományszétosztási együttműködés 2016 évi pályázati felhívás

Élelmiszerbank adományszétosztási együttműködés 2016 évi pályázati felhívás

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület „Élelmiszerbank adományszétosztási együttműködés 2016” címmel pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy a kiíró kiválassza azon szervezetek körét, akikkel a 2016-os évre vonatkozóan együttműködési megállapodást köt. A kiválasztott szervezetek az éves együttműködés keretében a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől térítésmentesen vesznek át élelmiszert, amit eljuttatnak az általuk gondozott rászorulóknak ingyenes adomány formájában.

A 2016-os évi együttműködés keretei között két különböző típusú élelmiszeradomány átvételi lehetőségre lehet pályázni:

1.    Raktári átvétel: élelmiszer átvétel az Élelmiszerbank központi budapesti raktárából. Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik az év során több alkalommal tudják vállalni az élelmiszerek átvételét és szétosztását.

Ezt az adatlapot töltse ki, ha csak raktári átvételre pályázik: https://docs.google.com/forms/d/1RmQ6cY-BRaViTVTnp2G8dyP56zoPuCJSqav9L1qcvZc/viewform

2.    Tesco/Auchan átvétel: élelmiszer átvétel a kiírásban szereplő Auchan vagy Tesco áruházak egyikéből. Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik napi rendszerességgel vagy hetente többször tudják vállalni az élelmiszerek átvételét és szétosztását.

Ezt az adatlapot töltse ki, ha

Aki raktári átvételre ÉS Tesco/Auchan átvételre is szeretne pályázni, az a Tesco/Auchan pályázati adatlapot töltse ki!

A pályázati felhívás megtekintéséért kattintson ide.


A Raktári átvétel pályázati adatlap kérdéseit megtekintheti itt. Az adatlap kitöltés csak a felhívásban szereplő weboldalon lehetséges!

A Tesco/Auchan átvétel pályázati adatlap kérdéseit megtekintheti itt. Az adatlap kitöltés csak a felhívásban szereplő weboldalon lehetséges!

A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. február 29.

A pályázattal kapcsolatos kérdésekben keresse Szecsődi Verát +36-30-348-2058-as telefonszámon!

 

HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Örökbefogadás program
Porminus Kft.