KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Kik vagyunk? / Hová kerülnek az élelmiszerek?

Hová kerülnek az élelmiszerek?

A Magyar Élelmiszerbank közel 325 partnerrel működik együtt, amelyek összesen több mint 340 000 rászorulót látnak el Magyarországon. A szervezetek közti elosztás során igyekszünk az egyenletes és méltányos elosztás elveit követni, elsődlegesen a rászoruló ellátottak létszáma, demográfiai jellemzői, életkörülményei és az ellátás módja alapján. Az összegyűjtött élelmiszer-adományokat minden ellenszolgáltatás és térítés nélkül, ingyenesen adjuk át a rászorulókkal kapcsolatban álló karitatív, szociális szervezeteknek.

Amennyiben meg szeretné tudni, hogy településén milyen partnerszervezettel állunk kapcsolatban, kérjük, tekintse meg a lenti térképet.  A térképen település szerint is kereshet, kattintson a jobb felső sarkában lévő ikonra (), majd a megnyíló oldalon a nagyítóra kattintva, az adott helységre rákeresve láthatja, kik a legközelebbi partnereink.

 

 

HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Pálffy Levente
Nestlé - Ellátási lánc igazgató
A Magyar Élelmiszerbank logisztikai háttere és profizmusa garanciát jelent számunkra arra, hogy adományozásra szánt termékeinket a megfelelő időben, módon és minőségben kapják meg a rászorulók.