Hírek

Részt veszünk a CSR Piac 2011 kiállításon

2011.05.04

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület kiállítóként részt vesz 2011. június 2-án a Millenáris Nagycsarnokban rendezett CSR Piac Kiállításon.

CSR PiacA KÖVET Egyesület 2011. június 2-án második alkalommal rendezi meg a "CSR Piac 2011" elnevezésű interaktív kiállítást a budapesti Millenáris Nagycsarnokban. A kiállítás keretében a pályázó szervezetek bemutathatják a vállalati felelősségvállalás terén megvalósított megoldásaikat és Valóban Felelős vállalatvezetési modelljeiket.

Az idei CSR Piac Magyarország EU-elnöksége hivatalos kísérőrendezvényeként kerül megrendezésre. A rendezvény szakmai tartalmát a 40 vállalat által bemutatásra kerülő 66 esettanulmány megismerésének lehetőségén túl két délelőtti és két délutáni műhelybeszélgetés gazdagítja.

Az idei Piacon 15 civil szervezet is bemutatkozási lehetőséghez jut, közöttük a Magyar Élelmiszerbank Egyesület is, mely szervezetek a vállalatokkal közösen valósítanak meg programokat, illetve a vállalati önkéntesség terén segítséget nyújtanak a cégeknek.

További információ: www.csrpiac.hu

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!