Hírek

Országos élelmiszer-adománygyűjtés - 2014

2014.10.14

Országos élelmiszer-adománygyűjtés

2014. november 28-29-én, közel 270 helyszínen


A Karácsony közeledtével a tél is megérkezik. Sokak számára ez az időszak nem az Ünnepekről szól, hanem azokról a nehéz hetekről, amikor a kiadások növekedésével egyre nehezebb a napi betevő előteremtése. Az Élelmiszerbankhoz is egyre több segítségkérés érkezik.

Azért, hogy minél több nékülöző juthasson élelmiszerhez ezekben a nehéz hetekben, és ők is terített asztalnál ünnepelhessenek, idén is arra kérjük, jöjjön el és legyen részese Karácsonyi élelmiszer-adománygyűjtő akciónknak, vásároljon tartós élelmiszert a nélkülözőknek, és adja le a kijelölt Élelmiszerbank-gyűjtőpontokon a résztvevő áruházakban!

A CIB Bank Zrt. fő támogatásával november 28-án (15 és 20 óra között) és 29-én (8 és 19 óra között) az ország közel 140 településén mintegy 270 AUCHAN, METRO, PENNY MARKET és TESCO áruházban várják önkénteseink a felajánlásokat, tartós élelmiszereket. Az összegyűjtött adományokat az Élelmiszerbank karitatív szervezetek közreműködésével juttatja el 17 000 rászoruló családnak még karácsony előtt.

A gyűjtésben résztvevő áruházak listáját itt tudja megtekinteni.

Karácsonyi adománygyűjtés


ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!