KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Hírek / Híreink / Novembertől új fejlesztési projektünk indult!

Híreink

Novembertől új fejlesztési projektünk indult!

2015.11.23

Új fejlesztési projektünk keretében a legnagyobb budapesti áruházakból naponta érkeznek raktárunkba olyan élelmiszerek, melyeket kereskedelmi láncokból mentünk.

Jelenleg két Tesco áruházból keddtől péntekig az Élelmiszerbank raktárába szállítjuk be az el nem adott kenyereket és innen osztjuk ki partner szervezeteinknek. A jövőben a termékek választéka és remélhetőleg a bevont áruházak száma is bővülni fog. A termékek beszállítását áruházunkba a Schenker Kft. segíti pro bono együttműködés keretében.

Az új projektnek köszönhetően olyan szervezetek is kapnak megmentett élelmiszert, akik csak kisebb mennyiségben és nem minden nap tudnak osztani az általuk ellátott rászorulóknak, vagy nem tudnak minden napos szállítást vállalni egy-egy áruházból.

A beszállítást és a termékek osztását támogatónkon kívül önkénteseink is segítik, akik a raktárhoz kötődő feladatokat látják. Ezúton is köszönjük mindenkinek a segítséget!
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Ritók L. Nóra
Igazgyöngy Alapítvány - Igazgató
Segítségükkel az esélyteremtésért dolgozó szervezetek élelmiszerhez juttathatják azokat, akik ehhez csak korlátozottan juthatnak hozzá.