Hírek

Május végén mi is megajándékoztuk a gyerekeket

2012.05.17

Gyereknap alkalmából idén két programmal is készültünk, igyekezve, hogy minél több vidámságot vigyünk a rászoruló gyermekek életébe.

A "Terülj-terülj asztalkám" program keretében vállalatoktól kapott élelmiszer adományokat osztottunk szét, ehhez ezúton is köszönjük a Bonbonetti, Bonduelle, Coca-Cola, Danone, Detki Keksz, Dr Oetker, Ferrero, Nestlé, MARS Magyarország, Penny Market és TESCO segítségét!

Pályázati kiválasztással 45 szervezeten keresztül közel 8 000 gyereket tudtunk élelmiszerrel és édességgel támogatni, a támogatott szervezetek listáját a "Kapcsolódó tartalmak" közötti linkről töltheti le.

A másik nagy gyereknapi projektünk egy új kezdeményezés, a filmvetítés volt. Három városban, Budapesten, Debrecenben és Pécsett közel 600 gyereket tudtunk meghívni mesefilm-vetítésre.

A támogatóknak köszönhetően nemcsak ingyen nézhették a filmet, hanem kukoricát és innivalót, a film végén pedig ajándékcsomagot is kaptak.

Fő támogatónk, a Bonafarm Zrt. az édesség mellett Budapesten és Pécsett önkéntesekkel is segítette a rendezvényt, a vetítés támogatói voltak még a Cinema City, DPD Hungária, Fórum Hungary, PCO Group, az ő segítségüket is köszönjük!

  • Budapesten a Menedékháztól, az Óbudai családsegítőtől és a Fővárosi TEGYESZ-től összesen 153 gyermek nézhette meg a Volt című mesefilmet az Cinema City Allé-ban.
  • Debrecenben a Refomix-től, az Arany János gyermekotthontól, a Tégláskerti missziótól, az Igazgyöngy Alapítványtól és a Debrecen-Nyíregyházi egyházmegyei Karitasztól összesen 215 gyermek nézhette meg az Aranyhaj és a nagy gubanc című mesefilmet.
  • Pécsett a Baranya megyei gyermekvédelmi központtól és a Szemem Fénye Alapítványtól összesen 219 gyermek nézhette meg a Lecsó című mesefilmet.


ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!