Hírek

Vállalatoknak ajánljuk: Karácsonyi jótevő forró csokoládé

2017.10.18

Ajándékozza meg ügyfeleit, dolgozóit az Élelmiszerbank egyedi csomagolású forró csokoládéjával! A jótevő italon keresztül most Ön és partnere, munkatársa közösen segíthetik a nélkülözők élelmezését: minden egyes forrócsokoládé megvásárlásával 14 élelmiszercsomag eljutttatásához járul hozzá, hogy a nélkülözők asztalára is kerülhessen étel karácsonykor. Így egy téli italon túl, a segítés örömével is megajándékozza partnereit, dolgozóit.



Ár: 
300 db és alatti rendelés esetén: 1200 Ft/ csomag + szállítási költség
300 db feletti rendelés esetén: 1000 Ft/ csomag + szállítási költség

Hogyan segít egy forró csokoládé 14 élelmiszercsomag eljuttatásában? 

 Annak köszönhetően, hogy az élelmiszereket ingyenesen vesszük át és adjuk tovább, 1 000 Ft támogatásból 20-30 000 Ft értékű élelmiszert juttatunk el oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.


Forrócsoki rendeléséről érdeklődjön e-mailben a cserjes.aniko@elelmiszerbank.hu címen vagy a 06 30 194 0288-as telefonszámon!


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Magyarországon minden évben 1,8 millió tonna élelmiszer megy veszendőbe. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja, hogy kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és a rászorulók között, ezzel elősegítsük az éhezés és az élelmiszerpazarlás csökkenését Magyarországon. Egyesületünk működésével egyszerre szolgál környezetvédelmi és szociális célokat. Az Élelmiszerbank több mint 12 éves fennállása óta gyártóktól, kereskedelmi hálózatoktól gyűjti be a feleslegessé vált élelmiszereket, melyek között vannak közeli lejáratú vagy csomagolás hibás termékek, de akár szezonálisan már nem eladható, kiváló minőségű élelmiszerek is. 2016-ban 5 000 tonna mentett élelmiszerrel több mint 300 000 nélkülözőt segítettünk rendszeresen. 

www.elelmiszerbank.hu

 


 



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!