Hírek

Jótékonysági futás, Élelmiszerbank JótéKonyha és könyvvásár a Vivicittán

2017.04.18

2017. április 8-9-én, a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson 14 egyéni követ és egy céges csapat állt az Élelmiszerbank színeiben a rajthoz. Követeink nemcsak értünk futottak a változatos távokon, de a versenyt megelőzően adományokat is gyűjtöttek értünk.

A 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson célunk idén 1 200 000 Ft összegyűjtése volt, mely 20 000 élelmiszercsomag eljuttatását fedezi a nélkülözőkhöz. Követeink kitartó adománygyűjtésének köszönhetően sikerült, elértük a kitűzött összeget! A csomagokat a következő hetekben folyamatosan juttatjuk el a nélkülözőkhöz.

Az eseményen nemcsak futó követeink indultak, de Jótékonysági Büfénkkel is jelen voltunk mindkét nap, szendvicsekkel, palacsintával, meleg ebéddel, frissítő limonádéval vártuk a futókat és szurkolóikat. JótéKonyhánk nyeresége közel 400 000 Ft volt, sőt a helyszínen még 25 000 Ft adományt is kaptunk, ez további 7500 élelmiszercsomag szétosztási költségét fedezi.

A szombati napon Jótékonysági Könyvvásár és Dedikálás is volt standunknál, Erzsi for President jóvoltából. Magyarország leghíresebb macskája a verseny előtt kampányolt is értünk, a helyszínen eladott minden könyve után pedig 500 Ft-ot ajánlott fel jó ügyünkre. 22 könyv kelt el, így a kampányolás során összegyűjtött 604 000 Ft-on túl további 11 000 Ft adomány segítette a nélkülözők élelmezését, 200 csomag szétosztását fedezve.

Nagyon köszönjük minden Követünknek a kitartó kampányolást, minden vásárlónknak, hogy nálunk fogyasztott, Erzsi for President-nek, hogy jó ügyünk mellé állt, az adományozóknak minden forintot, amivel hozzájárultak a sikerhez, és a BSI-nek a lehetőséget!



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!