KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Mozdulj az Élelmiszerbankért!
Főoldal / Hírek / Híreink / Helyi Élelmiszermentő Hálózatok Kialakítása: Érintetti Fórum Szegeden

Híreink

Helyi Élelmiszermentő Hálózatok Kialakítása: Érintetti Fórum Szegeden

2015.12.07

Projektünk szegedi résztvevői a Magyar Élelmiszerbankkal közösen dolgoznak azon, hogy Szegeden és környékén a keletkező élelmiszerfelesleget rászorulókhoz juttassák el a Helyi élelmiszermentő hálózatok kialakítása elnevezésű projekt keretein belül. A szervezetek már részt vettek két képzési alkalmon (Budapesten és Szegeden), és készen állnak arra, hogy belevágjanak az élelmiszermentésbe.

Annak érdekében, hogy értékes kapcsolatokat építsünk ki Szegeden, illetve hogy a projekt szélesebb körben ismert legyen, december 1-én érintetti fórumot tartottunk, amelyre a meghívottak közül eljöttek az önkormányzat, a kereskedelmi és iparkamara, az agrárkamara, valamint a Csongrád megyei közgyűlés képviselői. A fórumon bemutattuk a projektet és a résztvevőkkel közösen átbeszéltük, milyen lehetőségek vannak együttműködésre, az élelmiszerfelesleg megfelelő helyre juttatására, kapcsolatok építésére.

Várjuk olyan szegedi, szeged környékiélelmiszerlánc vállalkozások jelentkezését, akik (kidobás helyett) szívesen juttatnák feleslegeiket rászorulókhoz. Kérjük, keressék Schwikker Zsófiát (schwikker.zsofia@elelmiszerbank.hu).
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Cseh Balázs
alapító, elnökségi tag, elnök
Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön.