KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1% - amiből sokan jóllakhatnak
Főoldal / Hírek / Híreink / Félmaraton a hűtőautóért

Híreink

Félmaraton a hűtőautóért

2014.09.19

Egyéniben, párban és trióban, teljes távon és ligetkörön – vasárnap mindenhol ott voltak futóköveteink a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon! Az élelmiszerbankos pólóban és sapkában felbukkanóknak több helyen is szurkoltunk, a Műegyetemhez a hűtőautónkkal is kimentünk. Nagy élmény volt, mindenkinek: voltak itt 6 év után újra félmaratont futók, 1h35-ön belül teljesítő „csodabogarak”, és naptárt elnézők is, akik szombatra tervezték a versenyt, de aztán sikerült vasárnap lefutni. :-)

Futóköveteink nem csak a pályán teljesítettek, hanem előtte, a felkészülési időszakban az edzések mellett értünk kampányoltak, nem kis eredménnyel: összesen 1 091 200 Ft adományt gyűjtöttek össze a hűtős autónkra! Nagyon köszönjük ezt a támogatást nekik és az adományozóknak!

Most rajtunk a sor, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb autót, amellyel még több tejtermék, húsféle, valamint zöldség-gyümölcs beszállítását tudjuk megoldani. Amint megvan, rögtön mutatjuk!

http://jougyekert.hu/hu/hu/koveteknek/valassz_egy_ugyet_es_tegyel_vallalast/elemiszerbank_futas.html


2014. 09. 14. - Az Élelmiszerbank futókövetei a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon

További képekért kattintson ide.További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Csipák Péterné Irénke
Fészek Gyermekvédő Egyesület - Elnök, nevelőszülő
A minden esetben megbízható, korrekt, precíz segítség, amelyben a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől részesülünk, felbecsülhetetlen nevelőszülői családjaink, illetve átmeneti gyermekotthonunk lakói számára.