KAPCSOLAT  |  
Adószám:
18120141-2-43
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005
Együnk Egymásért
Együnk Egymásért
Főoldal / Hírek / 60 tonnányi élelmiszer-adomány a VIII. Adománykonvojon

Hírek

60 tonnányi élelmiszer-adomány a VIII. Adománykonvojon

2013.10.17

A 33. Élelmezési Világnap alkalmából október 16-án a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a FAO közösen útjára indította a VIII. Adománykonvojt.

Költözésünk után két héttel, és ünnepélyes megnyitónk után egy héttel 15 partnerünk segített új raktárunk feltöltésében. Miután végigszelte Budapestet a konvoj, dél körül megérkezett hozzánk az 50 millió forint értékű, 60 tonnányi élelmiszer-adomány. A felajánlást ezúttal is köszönjük támogatóinknak: a Bonafarm Csoportnak, a Bonbonetti Csoportnak, a Danone Kft.-nek, a Füri Tésztaipari és Élelmiszerforgalmazó Kft.-nek, a Gyermelyi Zrt.-nek, az Izsáki Házitészta Kft.-nek, a METRO Nagykereskedelemnek, a Nestlé Hungária Kft.-nek, az NT Kft.-nek, a Penny Market Kft.-nek, a Sága Foods Zrt.-nek, a Soós Tésztaipari Kft.-nek, a TESCO Globál Áruházak Zrt.-nek, az Unilever Magyarország Kft.-nek és az Univer Zrt.-nek.

Amíg csapatunk egy része a raktárban szorgoskodott, másik része a FAO-val közösen tartott sajtótájékoztatón vett részt a Városligetben, kerekasztal-beszélgetésen képviselte az Élelmiszerbankot a Corvinus-Egyetemen, este pedig a híradókban is szerepeltünk:

http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/223793

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/10/16/20/Otezer_raszorulo_csaladnak_jutott_adomany_az_elelmezesi_vilagnapon.aspx


További híreink »

Kapcsolódó képek

Együnk Egymásért
JÓT ENNI JÓ,
JÓT TENNI JÓ!
KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
ADOMÁNY HÍREK
ADOMÁNY HÍREK
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Pálffy Levente
Nestlé - Ellátási lánc igazgató
A Magyar Élelmiszerbank logisztikai háttere és profizmusa garanciát jelent számunkra arra, hogy adományozásra szánt termékeinket a megfelelő időben, módon és minőségben kapják meg a rászorulók.